Capitolul 12 : Neasteptat

Capitolul 12: Neasteptat

BPOV:  Era intuneric si o liniste profunda. Nu vedeam decat mici luminite in gol… chiar si forma oraselor era inghitita de intuneric. Inainte imi placea intunericul si linistea… ei erau confidentii mei si doar ei ma faceau sa ma simt in siguranta. Dupa ce a murit mama, numai in intuneric puteam fi eu… numai atunci nu trebuia sa ma prefac ca ma simt bine… puteam sa plang, sa sufar si parca sa-mi aud gandurile in linistea ce ma inconjura.
Incercam sa dorm si sa-mi scot imaginea lui din cap. Imi doream atat de mult sa ma sarute, dar cand a facut-o… totul a fost ca un soc electric si intensitatea crestea incat nu am putut rezista. Eram atat de confuza si de intrigata… si totul numai din vina lui, asa ca nu am facut nimic mai mult decat sa-mi lipesc palma de fata lui… un singur „clap” , dar bucuria pe care am simtit-o cand am vazut uimirea din ochii sai a fost de nedescris. Ma amuza situatia… probabil eram singura fata din intreg universul care s-a comportat asa dupa ce a sarutat-o.
Inca 2 ore si aveam sa ajung acasa… dar, brusc totul s-a intunecat si visele au revenit.

***

Vedeam ca prin vis lumina si simteam un miros placut de bacon… mirosea ca acasa si apoi brusc, mi-am adus aminte… eram acasa. Tata!
M-am dat grabita jos din pat… de fapt, prea grabita. Da, perfect… acum tot ceea ce era pe noptiera statea intins pe parchet. Dar, mi-a atras atentia telefonul… beculetul care sclipea atunci cand aveam mesaje. Hmm, probabil Rose a aflat deja ca m-am intors.
Am ridicat de pe jos telefonul si mi-a luat mai mult decat de obicei sa-l deblochez… tastatura idioata.
„Bella…stiu ca te-ai intors. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat! Vreau sa vorbim despre asta. Vin la tine pe la ora 16:00. Mi-a fost dor de tine. Te iubesc, Jacob. „
Hmm… eram sigura ca ne vom impaca. Jacob chiar ma iubea, la fel de mult cum il iubeam si eu pe el.
Fericita, m-am indreptat spre bucatarie.
– ” Buna dimineata, tata! ” si l-am imbratisat
– ” Neata, Bells! Cum ai dormit? ”
– ” Hmm… foarte bine. Dupa toate noptile nedormite din Seattle… a fost excelent! ” Mai ales ca Silence m-a lasat in pace… am adaugat in gandul meu.
– ” Hihi… te aud ! De ce nu-mi spui si pe cine ai visat? Pot sa pariez ca din cauza unor ochi verzi te simti atat de bine dispusa. Hihi…”
– ” Taci! ” Oh, trebuia eu sa ma gandesc la ea…
– ” Ai spus ceva, Bella ? ”
– ” Nu tata…doar pofta buna! ” am incercat sa ascund grimasa de pe fata mea.
– ” Sa ai pofta ! ”
Mda, sigur … la cat de oribila mi s-a parut mancarea zilele trecute sigur voi avea pofta…
– ” Bella, sper sa nu te superi… astazi voiam sa stau cu tine, dar am fost sunat de la sectie, au nevoie de mine. Imi pare atat de rau…”
– ” Hmm… nu-i nimic, tata. Si asa astazi ma intalnesc cu Jacob, asa ca nu o sa fiu singura. ”
– ” Deci, v-ati impacat… ma bucur pentru voi, copii ! Atunci, Bells… eu plec, o dupa-amiaza placuta!” si mi-a facut cu ochiul… hmm, cu siguranta avea sa fie o dupa-amiaza placuta.

***

Mda… nu am avut timp decat sa fac un dus si sa ma schimb, pana sa aud soneria . Am coborat scarile in fuga, am deschis usa si acolo era el, universul meu.
Dar parea mai obosit… si suparat.
– ” Buna, Bella ! ” a spus zambind.
– ” Hmm.. buna, vrei sa intri? ” afara ploua si chiar nu voiam ca el sa raceasca …
– ” De fapt… ma gandeam sa mergem la pizzeria lui Ben. Daca nu te deranjeaza? ”
– ” Nu ma deranjeaza, sa mergem! ”
Am inchis usa si l-am urmat la masina. Nu voiam decat sa-l imbratisez si sa-i spun ca mi-a fost dor de el. Dar voiam sa vada ca a gresit…asa ca nu am facut nimic din ceea ce doream.
In masina nu a scos niciun cuvant, iar pe mine nu ma deranja linistea, iar cand am ajuns la pizzeria nu a facut decat sa ma conduca spre masa la care stateam de obicei.
– ” Bella…”
– ” Mda ? ” I-am raspuns in timp ce imi mancam linistita pizza…
– ” Bella… uita-te la mine. Bella, te iubesc. Fara tine pur si simplu nu pot sa exist, iubito! Imi pare rau pentru ce am spus… imi pare rau pentru tot… dar fac toate astea pentru ca tin la tine. Crede-ma… cat ai fost plecata nu am putut sa dorm, sa mananc, nu pot nici sa respir bine fara tine. ”
– ” Credeam ca sunt singura care se simte asa….”
– ” Bella, trebuie sa ma crezi. Cand tu nu esti langa mine, ma simt atat de singur…”
– ” Stiu, Jacob… sentimentul e reciproc.Dar, nu imi place sa te comporti asa, pur si simplu simt ca nu ai incredere in mine ” si l-am privit in ochi.
– ” Stiu ca am gresit si iti jur ca de astazi totul se va schimba.Te iubesc, Bella… si niciodata nu o sa te las sa pleci de langa mine! ”
– ” Nimic nu m-ar putea face sa plec de langa tine…nici macar nu..” dar am fost intrerupta de cea mai pitigaiata si sclifosita voce existenta in intreaga lume.
– ” Hmm… tu trebuie sa fii Bella. Jacob mi-a spus multe despre tine. ” si mi s-a intunecat viziunea atunci cand am vazut-o ca se aseaza in bratele lui Jacob ca si cum ar fi cel mai normal lucru din lume.
– Jacob, iubitule… inca nu s-a terminat proiectul la biologie pe care trebuia sa-l faceti? M-am saturat de proiectul asta, eu vreau sa petrec cat mai mult timp cu tine. ” Ma uitam socata cum tot parul ei blond si ondulat s-a lasat pe fata lui Jacob… si nu am mai vazut decat ochii socati ai acestuia inainte sa ma ridic si sa plec.

Totul se terminase pentru mine…

23 responses to this post.

  1. Posted by layra02 on decembrie 18, 2009 at 08:43

    mda… aici este si capitolul 12
    imi cer scuze de intarziere… si crina multumesc mult pentru parerea ta despre ficul meu:*:*

    acum as vrea sa va intreb ceva:
    Vi se pare ca dau prea multe detalii? adica… am o multime de idei si mi-a spus cineva ca dak o tin tot asa nu va fi mare diferenta intre ficul meu si episoadele cu elodia de pe otv:)))
    deci…vreau sa stiu si parerea voastra… si dak v-ar deranja ca ficul meu s fie mai…lung?:D :))

    Răspunde

  2. Posted by layra02 on decembrie 18, 2009 at 08:46

    aaa… si ink ceva… incepand cu acest capitol, l-am cam scos pe Jacob din actiune:D:D

    sper sa nu va supere chestia asta:D 😛 🙂

    Răspunde

  3. Posted by deuttza on decembrie 18, 2009 at 09:09

    cu cat mai multe „episoade” cu ata mai bine…il ador…abia astept capitolul urmator…ne-ai cam lasat sa asteptam

    Răspunde

  4. Posted by deea on decembrie 18, 2009 at 09:26

    mie mi-ar placea ca ficul sa fie cat mai lung
    de abia astept cap urmator

    Răspunde

  5. doamne da’ mult ti-a mai luat sa scrii capitolul 12…dar a meritat…e magnific…Jacob ii zicea Bellei k daca pleaca s-ar putea sa se indragosteasca de un alt baiat…dar…tot el si-a gasit pe alta…ce nesimtit..x-(…oricum capitolul e super…pooooop male male la tine:*:*:*

    Răspunde

  6. Posted by ramona (elyia) on decembrie 18, 2009 at 17:31

    mi-a placut capitolul, frumos. chiar ma gandeam ca l-ai lasat balta…

    cat de lung sau cat de scurt e acest fic de tine depinde, important e sa aiba actiune, suspans, emotii…ceea ce si are, pana acum cel putin.

    felicitari si inspiratie in continuare

    Răspunde

  7. Posted by Nadia on decembrie 19, 2009 at 11:51

    Cui nu-i place sa nu citeasca. Pe mine ma incanta stilul tau. Imi plac detaliile. Detaliile dau culoare unei povestiri. Nu ma deranjeaza ca-l scoti din actiune pe Jacob dar mi-ar fi placut sa-i spuna cateva Bella inainte de despartire. Sa ai multa inspiratie si spor la scris.

    Răspunde

  8. Posted by layra02 on decembrie 19, 2009 at 12:08

    mda… ms mult girls:*:* si ink o data scz pt intarziere… ( d fapt nu a fost lipsa de timp, ci lipsa de inspiratie:D )..
    ramona… nu o sa-l las balta, dak tot am inceput;)) 🙂
    si …nadia, stai linistita;)… o sa-i spuna multe:D:D

    Răspunde

  9. Posted by Melissa on decembrie 19, 2009 at 22:35

    A fost bestial! Am crezut ca se impaca cu Jacob:-& Chiar ma bucur ca a iesit din peisaj. Acum incepe distractia…Si sincer nu conteaza ca a durat mult pana ai postat…ideea este ca ai postat si asta este tot ce conteaza. Mie una imi place sa fie lung. Cu cat mai lung cu atat mai bine. Si in nici un caz nu seamana cu povestea elodiei de pe Otv. Persoana care ti-a zis acest lucru (fara suparare) nu are pic de cultura. Si evident ca este mai bine sa fie mai detaliat. GOD! Cine a zis ca este prea lung si prea detaliat si bla, bla, bla, nu are pic de cultura. Inca o data Bravo! Mie chiar imi place ce faci si nu trebuie sa iei in seama comentariile rautacioase:X:X:X

    Răspunde

  10. Posted by ronami on decembrie 19, 2009 at 23:46

    este foarte frumos capitolul cu toate ca este cam scurt 😀
    detaliile sunt bine venite :), sper sa gasesti inspiratia sa scri mai mult si mai repede 🙂

    Răspunde

  11. Mie una imi place foarte mult ficul tau chiar daca a durat cam mult pana ai pus acest capitol,inteleg inspiratia nu vine la comanda.Asa este si la mine.Cu privire le detalii nu mi se pare ca exagerezi,detaliile sunt foarte importante intr-o povestire.Daca ma intrebi pe mine,eu as spune sa scrii in continuare la fel cum ai facut-o pana acum,fiecare are un stil special si unic de a scrie iar al tau e chiar grozav!Imi place mult povestea si spre sa o continui,nu ma deranjeaza deloc ca l-ai scos pe Jacob din poveste,nu prea sunt o fana a lui:))Pentru un moment chiar am crezut ca o sa ii impaci…
    Oricum bafta la scris in continuare si pupici:x:x:x:x:x:x Andreea

    Răspunde

  12. super capitolul…super tot ficul…abia astept urmatorul capitol…inspiratie multa in continuare…app sunt crina,mi-am schibat numele….aaa si am inceput si eu un fic….nu e cine stie ce…e prima mea incercare de a scrie ceva….daca doresti tu sa-l citesti…sau vreuna din fetele care iti viziteaza blog-ul …. http://crinoliciouss.wordpress.com … pupici 🙂

    Răspunde

  13. Posted by Caty:D on decembrie 22, 2009 at 09:28

    Super…imi place…ma bucur ca l-ai scos pe Jacob din peisaj.Si cand pui urmatorul capitol? 😀

    Răspunde

  14. Posted by deea21 on decembrie 23, 2009 at 21:35

    nu dai multe detalii e ok cum povestesti
    tine-o tot asa k e bn ce faci…
    :*:)

    Răspunde

  15. da sunt super confuza:|…ai trecut de la Phoenix la Fork fara nimik de legatura sau am pierdut eu cv pe drum ……hmm sunt confuza a sa mai citesc inca o data cap 11 si dupa cap 12 poate asa inteleg :d whatever …imi place cum te exprimi ,compuni si inbini succes la scri si sa ai inspiratie si creativitatd …and Vacanta placuta!!!Craciun fericit!! si Sarbatori Fericite!!!

    Răspunde

  16. Posted by Andreea on ianuarie 7, 2010 at 09:08

    Hei sall as vrea sa stiu pe cand apare urmatorul capitol,nu as vrea sa te stresez dar sunt foarte curioasa.Acum daca nu ai ce face sau fetele care iti citesc ficul puteti sa aruncati o privire si pe ficurile scrise de mine si verisoara mea?Am aici link-urile
    http://andreeabria.wordpress.com/

    About


    Mesi muuult de tot si sa speram ca pui urmatorul capitol curand.Pupici Andreea XOXO

    Răspunde

  17. Posted by BBi. on ianuarie 18, 2010 at 19:46

    Fic`ul e best. e unul dintre cele mai bune pe care le`am citit pana acum. ma bucur ca dai atat de multe detalii, iar asta ne ajuta sa intelegem mai exact actiunea. capitolele sunt „potrivite” sa spunem asa, ca lungime, dar nu are nimic daca sunt mai lungi. ador imaginatia ta si de abia astept sa mai scrii. de abia astept sa apara edwar prin preajma:>. succes la scris. >:D<

    Răspunde

  18. hey ….de ce nu a aparut capitolul 13..:((..vreau capitolul 13…..:(…stiu ca sunt pisaloaga…dar nu ai scris de mult si …vreau sa vad ce se intampla in continuare…:D..logic ca vreau sa vad ce se intampla in continuare…vreau continuarea…:((

    Răspunde

  19. Posted by Gaby on ianuarie 23, 2010 at 18:43

    nu mai scrii?:|

    Răspunde

  20. Posted by Fan Twilight on ianuarie 27, 2010 at 23:11

    Va anunt ca layra nu mai poate sa continue acest fan-fic pentru o perioada. Reveniti la vara!

    Răspunde

  21. Posted by Fan Twilight on martie 7, 2010 at 13:43

    De la cineva apropiat tie,un baiat, care mi-a zis ca ai probleme cu scoala si nu mai poti sa scrii.
    Daca vrei pot sa te ajut eu la engleza si franceza pentru ca stiu ca la materiile astea ai probleme.

    Deci cel mai bine ar fi sa lasi scrisul pana la vara, ca sa reusesti sa treci clasa. Ma rog, asta daca nu cumva te-ai lasat deja, pentru ca vad ca nu ai scris e mai bine de o luna.

    Răspunde

Lasă un comentariu